Vloeronderhoud

De Schoonmaak te Amersfoort is gespecialiseerd in vloeronderhoud. Alle vloeren hebben periodiek onderhoud nodig en allemaal op hun eigen manier.

Linoleumvloeren
Naast het reguliere onderhoud heeft een linoleumvloer gemiddeld één keer per jaar periodiek onderhoud nodig. Dit houdt in het schrobben en reinigen van de vloer en het voorzien van een nieuwe beschermlaag. De oude toplaag wordt verwijderd, waarna een nieuwe toplaag wordt aangebracht. Alle oude waslagen verwijderen we van de vloer en we brengen minimaal twee nieuwe waslagen, haaks op elkaar, aan.

Vloeronderhoud De Schoonmaak voor behandelingVloeronderhoud De Schoonmaak tijdens de behandelingVloeronderhoud De Schoonmaak na de behandeling

Tapijtreinigen
Tapijt reinigen is niet alleen zinvol voor de uitstraling van uw bedrijf, maar ook voor de gezondheid van uw medewerkers. Steeds meer mensen zijn allergisch voor stof en huismijt. In tapijt kan veel stof achterblijven dat door gebruik, vooral rijden en schuiven met stoelen, kan worden verspreid. Hierdoor voelen medewerkers met een allergie zich niet prettig op hun werkplek. Daarom is het belangrijk om tijdig en regelmatig uw tapijt te laten reinigen.

De Schoonmaak maakt voor het tapijt reinigen gebruik van de sproei-extractie methode. Nadat eerst alles grondig met behulp van een borstelzuiger wordt gezogen, bewerken we vlekken handmatig. Vervolgens wordt de gehele vloerbedekking met een reinigingsmiddel ingespoten. Met een sproei-extractie machine wordt met warm water onder druk al het vuil los gespoeld en direct weer opgezogen.

Incidentele en tussentijdse vlekken kunnen door De Schoonmaak met de bonnet methode worden aangepakt. Het tapijt wordt gezogen met een borstel stofzuiger en ingespoten met een reinigingsmiddel. Op de ronddraaiende schijf van een één-schijfmachine bevestigen we een pad van witte katoen of microvezel. Deze pad neemt al het vuil op wat het in de vloer tegenkomt.

Verder is De Schoonmaak gespecialiseerd in het onderhoud van:

Marmervloeren
Parketvloeren
Fijnsteen- en keramiekvloeren
Laminaatvloeren