Specialistische reiniging

Eén van onze voorbeelden:

De sanitaire ruimte waar medewerkers gebruik van maken, moet hygiënisch zijn en schoon en fris ruiken. Na verloop van tijd kan het echter gebeuren dat bacteriën zich in allerlei verborgen hoekjes ophopen. Denk dan aan de aansluiting van het toilet en de naden en hoeken tussen vloeren en muren. Bacteriën houden van een warme en vochtige omgeving en veroorzaken een onaangename geur. Bovendien zijn ze een bron van ziektekiemen. Reden genoeg om dit probleem grondig aan te pakken. De specialistische reiniging van uw sanitaire ruimte is bij De Schoonmaak in goede handen.
 

Specialistische reiniging -  De SchoonmaakSpecialistische reiniging -  De SchoonmaakSpecialistische reiniging -  De SchoonmaakSpecialistische reiniging -  De Schoonmaak


De Schoonmaak maakt gebruik van twee methodes voor specialistische reiniging.

Diepstomen
Het is verstandig om uw toiletruimten en wasgelegenheden één keer per kwartaal te laten ontsmetten en diepstomen. De Schoonmaak heeft een specialistische reiniging waarbij een ontsmettingsmiddel gespoten wordt in al die hoekjes, waar een schoonmaker moeilijk handmatig bij kan. Zoals het draaipunt van de toiletzitting, diep onder de rand en tussen de naden van het toilet. Vervolgens wordt alles met stoom grondig schoongemaakt. Met kwalijke geurtjes en diepgeworteld vuil en bacteriën rekent u op deze manier helemaal af.

Piccomat methode
Om zwaar vervuilde tegelvloeren te reinigen, maakt De Schoonmaak te Amersfoort gebruik van de Piccomat methode. De vloer wordt eerst behandeld met Piccomat, een sterk alkalisch middel dat RK geregistreerd is en dus erkend voor toepassing door alle Europese tegelfabrikanten. Vervolgens schrobben we de vloer machinaal en behandelen we hem met Spontan, een zuur middel. Zodra de vloer opnieuw is geschrobd en is drooggezogen, zijn de tegels en voegen door deze specialistische reiniging weer als nieuw. Wanneer we de vloer tot slot nog behandelen met Nano-Protect, kunt u het resultaat nog langer behouden.