Referenties

Theodora Wondergem
Particulier

Dank u wel. Het was superschoon.
Zowel de inkomende als ik, de uitgaande bewoner waren erg blij.
Dank voor het vakwerk.

Annelies Camping
Particulier

Op en top professionals die van mijn huis weer een thuis hebben gemaakt.

Anita Stoelinga
Scheerder BV

Hoi Martin en Fleur, super bedankt voor het schoonmaken v.d. vloerbedekking, ziet er weer 👍🏻uit en het keukentje boven ook 😀

Ingrid Slagboom
Particulier

Beste Martin, Ik wil je laten weten dat ik dik tevreden ben over jouw werkzaamheden van vandaag. Het huis is schoon en alles is dik in orde. Mijn ouders kunnen er donderdag zo in trekken. Heel erg bedankt voor de schoonmaak.

Jan Ekelmans
Particulier

Had vandaag pas mogelijkheid mijn huis aan de Beethovenlaan te bekijken: jullie hebben prima werk geleverd, het ziet er heel goed uit. De koper kan er zo in. Dank voor jullie snelle dienstverlening. 

Anke Gerritse Rijnders
Particulier

Martin en Fleur, Bedankt voor de fijne , snelle hulp. Het appartement van mijn vader ziet er, na jullie grondige schoonmaak, geweldig uit! De makelaar die dit huis gaat verkopen zal , net als wij, blij verrast zijn. Ook de factuur is meer dan redelijk, zelfs minder dan ik had verwacht! Ik zal de naam van jullie bedrijf in brede kring bekend maken, nogmaals bedankt,
Anke Gerritse Rijnders

Kelly Vizee
M&I/Partners

Martin en Fleur zijn twee gedreven personen met goed oog voor detail en klantvriendelijkheid. Het pand is schoon en het contact is prettig.

Berry en Yolanda Valstar
Particulier

Wij hebben De Schoonmaak aanvankelijk gevonden voor oplevering eindschoonmaak van onze ruime huurwoning. Vanwege de fantastische ervaring helpen zij ons nu ook in andere schoonmaak projecten. De eerste kennismaking voelde meteen goed: zij gaan ons helpen. Verstand van zaken. Een partner, een bedrijf wie naast je komt staan en je ontzorgt. Het resultaat staat voorop, dit merk je aan alles.

Wij bevelen De Schoonmaak aan voor zowel de particuliere en de zakelijke markt. Met vele jaren ervaring, vakkundig-, professioneel- en betrokken team en breder netwerk voor aanpalende diensten zorgen zij voor u. Afspraak is afspraak. Duidelijk en helder in de communicatie en concurrerend geprijsd.

Maar bovenal: werken met De Schoonmaak betekent een warm en vertrouwde service voor de lange duur.

Mevr. van den Brakel - Benda
Particulier

Nathalie is vanmorgen van 10.00 -13.00 geweest. Ik vond de kennismaking heel plezierig en haar benadering heel professioneel. Ik voel me erg geholpen.

Egbert Eising
Eigenaar Schoonheidsinstituut Silvia Eising

De schoonmaak is vanaf maart 2015 ons schoonmaakteam op de maandag. Alle salons/kamers worden goed schoon gemaakt. Martin anticipeert altijd erg goed op bepaalde situaties. 5 weken geleden op zondag het marmoleum in onze zaak weer in goede staat gebracht. ( schoonmaken/cleanen/in de was zetten ). Wij zijn zeer tevreden met het team van de schoonmaak.

Gea van der Horst
Eigenaar Lokaal 18b2

Martin en Fleur zijn zeer ervaren, gedreven en nauwkeurige schoonmakers. Naar eigen inzicht zorgen ze er voor dat mijn huis en bedrijfsruimte mooi schoon wordt en dat de dingen die niet wekelijks hoeven te gebeuren wel gebeuren op de momenten dat dat nodig is. Ik heb er geen omkijken meer naar. En mocht ik dan een keer een opmerking hebben dan word daar gelijk op ingespeeld en goed opgepakt.

Wat ik ook altijd belangrijk vind is dat mensen hun werk met plezier moeten doen. Dit is bij De Schoonmaak overduidelijk. Met een lach en een gezellig geklets dansen Martin en Fleur door de ruimten.

Carlijn van Vliet
Particulier

Wat een top team! Martin is uiterst vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Hij denkt met je mee en komt met goede oplossingen. We hebben ons huis na een grote (stoffige) verbouwing door Martin laten schoonmaken en dat was zeer de moeite waard! Het werk was snel gedaan, tot in de details verzorgd, geen restje vuil meer te bekennen. We konden hierna direct verhuizen en de prijs was ook erg aantrekkelijk, zeker de moeite waard! Ik zou Martin zeker aanraden.

Edna Wicherts
Particulier

Super service en stipt in omgang, zowel schriftelijk als telefonisch. Ons huis moest na gehele verbouw en renovatie van onder tot boven schoongemaakt worden en ik kan niet anders zeggen; het zag er super uit. Een aanrader!

Nicolette Morel van Mourik
Eigenaar Eminent Trade

De Schoonmaak is een dynamisch schoonmaakbedrijf die geweldige schoonmaakprestaties aflevert. Alles wordt snel en vakkundig schoongemaakt door betrouwbare mensen. Echt een aanrader!

Suzanne van Vliet
Particulier

Nogmaals dank voor jullie werk afgelopen vrijdag. Jullie waren helemaal de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plaats!

Ronald van den Bos
Directeur / Eigenaar Deco Vastgoed Beheer

Martin is een man die gedreven is om zijn werk goed te doen. Als hij een afspraak maakt dan wordt die ook uitgevoerd. Prijs kwaliteit is goed, dus een fijn bedrijf om mee te werken.

Simone van Heck
Eigenaar Zuiver Schoonmaakopleidingen

Ik heb Martin leren kennen in de tijd dat hij Bedrijfsleider was bij Voorneveld Schoonmaak. Door het opleiden van zijn medewerkers heb ik intensief contact gehad met hen en met Martin en goed kunnen zien hoe Martin met zijn klanten en medewerkers omgaat.

Wat me daarin het meeste is opgevallen, is dat Martin werkt vanuit passie: hij heeft een zichtbare liefde voor het vak. Dit komt tot uiting in een zeer ruime vakkennis -die hij met enthousiasme overbrengt op zijn medewerkers-, en de manier waarop hij met zijn medewerkers en klanten omgaat: graag werkt hij mee op de werkvloer en onderhoudt hij directe lijnen met de klant.

Martin heeft een mooie stap gemaakt door zijn eigen bedrijf op te richten, ik wil “De Schoonmaak” graag aanbevelen!

Rene Verlaan
directeur/ eigenaar BBAN Bouwbegeleiding

Ik ken Martin vanuit de Business Club BCAN sinds 2009 en had direct een goed gevoel bij hem. Deze ontmoeting is dan ook vanaf die eerste ontmoeting uitgelopen op niet alleen een zakelijke maar ook een vriendschappelijke relatie. Martin is een eerlijke en oprechte man.

Hij komt zijn afspraken na, het bedrijf ziet er op en top uit en wat ik nog het meest waardeer is dat hij ook nog eens extra service levert. Is er iets kapot, moet er iets geregeld worden, werkt er iets niet dan staat Martin meteen voor me klaar.

Die extra zorg en service waardeer ik enorm en daar was ik ook naar op zoek.

Bas Bloemendal
Du Chattel en Jongbloed

Ik heb Martin leren kennen als een gedreven mens. Altijd op zoek naar de beste oplossing. Zeer professioneel, een grote kennis van zaken en altijd op zoek naar "dat moet beter kunnen". 
Martin komt altijd zijn afspraken na en is zeer punctueel. Daarnaast is hij ook een sociale werkgever, hij staat niet alleen klaar voor zijn klanten maar is er ook voor zijn personeel. 

Kortom, een fijn mens.

Enkele partners van De Schoonmaak

  Unbrick Factory Ede
  Verathon Medical Europe
  Asiatico BV
  Praktijk voor tandheelkunde Dorrestein
  Bzzzonder Kindercentrum
  Deco Vastgoedbeheer
  Vandyckshop
  Kafé van Zanten
  Mero Groep
  Foppen Installatie Techniek
  Scheerder BV
  Woning Stichting Leusden
  Henx Europe
  Rijtuigenloods
  IZB
  Holland Opera
  M&I/Partners
  Lemar BV
  Autobedrijf Kreijne
  Bouwbedrijf van den Hengel
  Nieuwenhuis Bouwbedrijf
  Lab21
  Gezondheidscentrum Vondelplein
  Joosten Advocaten
  Pon Daler Groep