Over ons

Het bedrijf

Schoonmaakbedrijf De Schoonmaak uit Amersfoort heeft 30 jaar ervaring in de schoonmaakbranche. We hebben in al die jaren zoveel ervaring opgedaan dat we de juiste formule hebben om de klanten de beste service te kunnen bieden. En ons uitgebreide netwerk zorgt ervoor dat De Schoonmaak aan alle behoeften van onze klant kan voldoen.

De Schoonmaak heeft zich gevestigd in Amersfoort en is actief in heel Midden-Nederland. We leveren niet alleen reguliere schoonmaak, maar ook specialistische reiniging, vloeronderhoud, dieptereiniging, glas- en gevelreiniging, klein technisch onderhoud en de oplevering schoonmaak na een verhuizing en of na een verbouwing. Want schoonmaken is niet alleen schoonmaken. Er komt veel meer bij kijken: de zorg voor de klant, de extra service en het vertrouwen. Dat nemen wij als bedrijf heel serieus.

Martin

Martin

Hoe je het wendt of keert, schoonmaken zit bij Martin in de genen. Van jongs af aan is hij actief in de schoonmaakbranche. Door de jaren heen heeft hij kennis opgedaan bij verschillende bedrijven en zichzelf gespecialiseerd in onder andere vloeronderhoud en glasbewassing. Door zijn uitgebreide netwerk kan hij veel voor klanten betekenen. Voor sommige schoonmakers is schoonmaken alleen schoonmaken. Voor Martin betekent het veel meer. De zorg, het vertrouwen, de last uit handen nemen, dat is zijn passie.

Fleur

Fleur

Partner en rechterhand van Martin. Samen werken ze op de werkvloer en ook achter de schermen zijn ze een ijzersterk team. Fleur's motto is; “Je moet actief meehelpen zodat je in contact blijft met zowel medewerker als klant zodat je weet en ook ziet waar men behoefte aan heeft. En luisteren vooral luisteren..." Fleur staat onder de medewerkers ook wel bekend als 'de mama.' Ze staat voor je klaar met een luisterend oor, advies of gewoon een reep chocola voor als het nodig is. Vooral chocola... Plannen, netwerken en schrijven voor social media en ook deze website is Fleur haar ding.

Kim

Kim

Kim is op haar 16de begonnen in de schoonmaak als vakantie kracht en eigenlijk nooit meer weggegaan. Als je aan Kim vraagt wat vindt je leuk aan het schoonmaken? Dan is haar antwoord heel simpel: “Ik houd nu eenmaal van poetsen!” Ook houdt Kim ervan dat ze altijd eer van haar werk heeft en de aanspraak met de mensen voor wie ze werkt maakt het afwisselend en gezellig. Kim is dan ook niet zomaar een schoonmaakmedewerkster, Kim hoort bij de kantoren voor wie ze schoonmaakt.

Veronique

Veronique

Veronique is al 13 jaar actief in de schoonmaak en 8 daarvan samen met Martin. Het leuke van iets schoonmaken is het directe resultaat. En 1 van mijn favorieten is de oplevering schoonmaak. Mensen zelf weten niet waar of hoe ze moeten beginnen en als wij er dan zijn geweest is de opluchting en zelfs verbazing over hoe schoon het is altijd erg groot. Heel leuk om te zien. Thuis vinden haar kinderen het soms iets minder leuk dat mama zo schoon is... als Veronique voor de 5de keer met de stofzuiger diezelfde dag weer langs komt.
(We zullen ze maar niet vertellen dat De Schoonmaak net een nieuwe voor haar heeft gekocht...)

Nellie

Nellie

Als je aan Nellie vraagt wat vindt je nu leuk aan schoonmaken dan is het antwoord; Ik vind het gewoon leuk! Tja en dat is eigenlijk het enige dat telt. Nellie zit al sinds 1997 in de schoonmaak, ze vindt het heel verantwoordelijk werk en neemt het dan ook heel serieus. 'Je moet er wel 100% achter staan, alleen dan doe je het goed.' En dat doet Nellie, zij is onze, zoals je het in de volksmond noemt, ouwe rot in het vak en een verdomd goeie!

Ilona

Ilona

Onze Ilona is, om maar met de deur in huis te vallen, een aparte! Een hele goede aparte! Zij is echt iemand die de klant verwent tot op het bot! Bij panden waar ze alleen de vloer hoeft te doen, kan ze het niet laten om toch ook nog even de keuken erbij te doen of zelfs het onkruid voor de deur weg te halen want dat staat netter. Soms brengt ze eten mee voor de harde werkers, sorteert ze hun pennenbakjes, regelt ze dat er wc blokjes hangen, wast ze de theedoeken enzovoorts enzovoorts. Met hart en ziel gaat ze ervoor, voor sommige te veel maar velen willen en kunnen niet meer zonder hun Ilona.