Over ons

Het bedrijf

Schoonmaakbedrijf De Schoonmaak uit Amersfoort heeft 30 jaar ervaring in de schoonmaakbranche. We hebben in al die jaren zoveel ervaring opgedaan dat we de juiste formule hebben om de klanten de beste service te kunnen bieden. En ons uitgebreide netwerk zorgt ervoor dat De Schoonmaak aan alle behoeften van onze klant kan voldoen.

De Schoonmaak heeft zich gevestigd in Amersfoort en is actief in heel Midden-Nederland. We leveren niet alleen reguliere schoonmaak, maar ook specialistische reiniging, vloeronderhoud, dieptereiniging, glas- en gevelreiniging, klein technisch onderhoud en de oplevering schoonmaak na een verhuizing en of na een verbouwing. Want schoonmaken is niet alleen schoonmaken. Er komt veel meer bij kijken: de zorg voor de klant, de extra service en het vertrouwen. Dat nemen wij als bedrijf heel serieus.

Martin

Martin

Hoe je het wendt of keert, schoonmaken zit bij Martin in de genen. Van jongs af aan is hij actief in de schoonmaakbranche. Door de jaren heen heeft hij kennis opgedaan bij verschillende bedrijven en zichzelf gespecialiseerd in onder andere vloeronderhoud en glasbewassing. Door zijn uitgebreide netwerk kan hij veel voor klanten betekenen. Voor sommige schoonmakers is schoonmaken alleen schoonmaken. Voor Martin betekent het veel meer. De zorg, het vertrouwen, de last uit handen nemen, dat is zijn passie.

Fleur

Fleur

Fleur staat onder de werknemers ook wel bekend als dé mama. Staat voor iedereen klaar. Met een luisterend oor, goed bedoeld advies of een groot stuk chocola.
En ondertussen kun je haar vinden op de werkvloer, aan de telefoon, achter de computer of bij de klanten op locatie.

Veronique

Veronique

Vero kan echt niet tegen viezigheid en dus ziet alles er overal er piekfijn uit zowel thuis als op het werk. Maar soms vinden de kinderen het wel wat veel als ze voor de vijfde keer op een dag aan komt zetten met de stofzuiger….

Ilona

Ilona

Ilona verwent de klant echt tot op het bot. Wc blokjes bestellen, de theedoeken worden gewassen, alles wordt bijgevuld, pennen bakjes worden gesorteerd en ze brengt soms zelfs eten mee. De meerwaarde van Ilona is bij veel van ons klanten wel bekend.

Nezha

Nezha

Nu even met zwangerschapsverlof maar zodra ze haar derde kleintje veilig op de wereld heeft gezet gaat ze er weer tegen aan.

Salka

Salka

Soms heb je van die medewerkers daar heb je geen omkijken naar, nou dat is Salka. Die belt alleen wanneer ze nieuwe schoonmaakspullen nodig heeft en verder is ze er altijd en gaat ze gewoon door.

Michel

Michel

Een man in ons midden en wel zo eentje die van aanpakken houdt. Het leukst vindt hij de oplevering schoonmaak, waarbij hij een pand van top tot teen mag schoonmaken in één dag.

Gerlanda

Gerlanda

Netjes, geordend, schoon, opgeruimd… Dat is Gerlanda. Behalve schoonmaken, ruimt ze ook op en als ze dan toch bezig is sorteert ze het ook nog op kleur.

Diana

Diana

Deze hardwerkende moeder draait echt nergens haar hand voor om. Ze staat altijd voor je klaar en weet overal een mouw aan te passen. Een echte topper.

Mohamed

Mohamed

In hoogland loopt onze Mohammed al in de vroege uurtjes te poetsen om vervolgens zijn kinderen naar school te kunnen brengen. En zijn vrouw is altijd de stok achter de deur en komt hem regelmatig helpen. Samen vormen zij een top team!

Aruna

Aruna

Onze held in Zeist en wat voor held! Van het begin af aan was het ons duidelijk dat haar manier van schoonmaken echt de onze is. Het moet gewoon schoon! Met dát beetje extra en die punten op de i.

Millicent

Millicent

Millicent vormt samen met haar zus Mavis ons team in Amsterdam.  Millicent heeft de kracht om de panden naar haar hand te zetten. En zorgt ervoor dat de klant volledig ontlast wordt. 

Mavis

Mavis

Mavis vormt samen met haar zus Millicent ons team in Amsterdam.  En bij haar eigen objecten hoort ze er echt helemaal bij. Zeg je Verathon dan zeg je Mavis.

Joyce

Joyce

Joyce heeft eerder bij ons gewerkt en ging weer weg om eens goed om zich heen te kijken wat ze nu wilde en na een paar jaar weet ze het namelijk: werken bij De Schoonmaak. Joyce vindt het allerleukste bij de mensen thuis te werken. Gelukkig voor haar is daar veel vraag naar 

Tijn

Tijn

Tijn neemt een tussen jaar van het studeren en werkt ondertussen om te sparen. Hij vindt het werken bij De Schoonmaak zooooo leuk dat hij er iedere dag helemaal vanuit Doetinchem voor rijdt. Een echte doorzetter!

Yord

Yord

Naast zijn studie werkt Yord voor De Schoonmaak in de avond uren en in het weekend. En dat doet ie super. 

Kelvin

Kelvin

Ook hij studeert nog en wil graag wat bij verdienen en dat doet ie dus ook bij De Schoonmaak in de avond uren. Zo gaan studeren en werken goed samen.