Oplevering schoonmaak

De Schoonmaak maakt ook schoon na een verbouwing en/of een verhuizing van zowel kantoorpand als woning.

Na een verbouwing.
Na een verbouwing is uw woning en/of kantoor wel zo goed als nieuw, maar heeft u veel last van stof, verfresten, cement sluier, vieze ramen, bouwresten en afval. De Schoonmaak zorgt er voor dat na een kleine en ook bij een grote verbouwing dit allemaal verdwijnt. De Schoonmaak levert het stralend schoon op, zodat u uw verbouwde woning of kantoorpand direct kunt betrekken.

Na een verhuizing.
Bij een verhuizing komt er veel kijken, heeft u veel te regelen en blijkt het altijd meer werk te zijn dan gedacht. Natuurlijk wilt u zich dan niet ook nog bezig houden met het schoonmaken. De Schoonmaak neemt u het werk uit handen en maakt zowel uw oude als nieuwe huis en/of kantoor van boven tot onder schoon. Zodat u het oude netjes achterlaat en met een gerust hart het nieuwe direct kunt betrekken.

Hoe werken wij?
Bij een geplande verbouwing, renovatie of verhuizing komt De Schoonmaak eerst geheel vrijblijvend bij u langs voor een indicatie van de werkzaamheden. Vervolgens krijgt u binnen 24 uur een transparante offerte toegestuurd. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, maken wij samen met u een afspraak, zodat wij de werkzaamheden op een moment naar keuze kunnen uitvoeren. Dit is bij een verbouwing/renovatie ook mogelijk in overleg met de aannemer of uitvoerder van het betreffende object.

Wilt u meer informatie?
Wilt u meer weten meer over de schoonmaak voor en na een verbouwing of verhuizing? Neem dan contact op via ons contactformulier of telefonisch via 033-2853356.