Klussen

Voor klein technisch onderhoud, regel- of organisatieklussen kunt u ook op De Schoonmaak rekenen. Mocht het ons niet lukken, dan weten wij u, door ons uitgebreide netwerk, met de juiste mensen in contact te brengen zodat het alsnog geregeld wordt.

Klein technisch onderhoud
Een irritant lekkende kraan, een verstopte gootsteen, een lamp vervangen, een tv ophangen? Ook hiervoor draait het onderhoudsteam van De Schoonmaak zijn hand niet om. Zelfs een grotere verbouwing schrikt ons niet af. Schoonmaakbedrijf De Schoonmaak te Amersfoort heeft een uitgebreid netwerk aan specialisten en houdt graag het overzicht voor u.

Schilderwerk
Ook voor schilderwerk kunt u bij De Schoonmaak terecht. Gaat het om een beschadigde deur, een vieze wand, een kamer, een verdieping of is het gehele pand aan een nieuwe verflaag toe? De Schoonmaak zorgt ervoor dat uw pand haar representatieve uitstraling behoudt en zet voor u weer alles strak in de verf.

Interne verhuizing
Interne verhuizingen regelen wij met zo min mogelijk overlast voor uw werknemers. Wij vragen u alleen om uw medewerkers hun eigen persoonlijke spullen te laten inpakken en het onderhoudsteam van De Schoonmaak doet de rest. Liever niet tijdens kantoortijd? Geen punt, wij werken ook in de avonduren en in het weekend.