We gaan het meemaken!

2015 was een prachtig jaar voor De Schoonmaak waarin we hele mooie opdrachten hebben gehad, bijvoorbeeld het huis van een hoogzwangere vrouw die na onze schoonmaak zelfs haar tranen van blijdschap (lees hormonen) liet vloeien. En er waren hele aparte opdrachten...een zwaar vervuild huis schoonmaken waarin muizen de hoofdbewoners waren, confetti opruimen bij een PR stunt, wc's schoonmaken op een muziekfestival en 2 weken lang een echt PlayStation huis schoonmaken in Amsterdam.

Ook zijn we in 2015 gegroeid van...eigenlijk niets, naar zo'n 50 relaties, een bedrijfswagen, 6 medewerkers, zo'n 15 professionele stofzuigers, het verfijnen plus vergroten van onze kennis van schoonmaakmiddelen en deze kunnen en mogen delen met onze relaties, 200 van de allernieuwste microvezeldoeken, een echte, eigen gecreëerde, opslagruimte en speciale glasdoekjes waar alles wat kan glimmen ook van gaat glimmen. En trots dat we daar op zijn!!! Het was dan ook heerlijk en een bijzonder gevoel om dit aan het einde van het jaar te mogen vieren en delen met de hele Schoonmaak familie.

En 2015 is nog maar net voorbij of we mogen nu al weer een aantal mooie nieuwe klanten aan ons relatie bestand toevoegen. M&I/partners uit Zeist, Henx uit Ede, IZB uit Amersfoort, Mero Bouw uit Amsterdam en ook mogen we de Adventkerk uit Amersfoort weer terug verwelkomen. Een heel mooi begin van 2016 en we zijn nog maar net begonnen.

Wat staat ons prachtige schoonmaakbedrijf dit jaar nog meer te wachten? Wat wordt de meest bizarre opdracht? De mooiste? Meest lachwekkende? Meest indrukwekkende? Of?... We gaan het meemaken!