Top 5 irritaties van de office manager!

Top 5 irritaties van de office manager!

Als het goed is heeft u als verantwoordelijke voor de schoonmaak geen klachten over uw schoonmaakbedrijf en/of uw schoonmaakmedewerker.
Helaas is dit niet altijd het geval.

De Schoonmaak zet de top 5 irritaties op een rij:

 

Slechte kwaliteit

Hygiëne, fris ruikende toiletten en een schone werkomgeving zijn heel belangrijk. Het bevordert de sfeer op de werkvloer en stimuleert zelfs de productiviteit van uw werknemers.
Het is belangrijk om een zelfstandige, gemotiveerde, goed opgeleide schoonmaakmedewerker aan u als relatie te verbinden. Controle en interesse voor de medewerker vanuit de leiding van het schoonmaakbedrijf zijn even belangrijk. De Schoonmaak zet zich hier voor in, waardoor de tevredenheid stijgt. Een tevreden medewerker zorgt voor een tevreden relatie.
Daarnaast is het materiaal belangrijk. Goed gereedschap is het halve werk. Goede producten met een aangename geur die niet schadelijk zijn voor de huid en een goed resultaat geven.

De Schoonmaak bespaart niet op zijn schoonmaakproducten en investeert in zijn medewerkers.

 

Verschillende schoonmaak medewerkers.

Dit is een grote irritatie van meerdere relaties. Iedere week zien ze weer een ander schoonmaakmedewerker. Terwijl men graag een vaste medewerker, een vast aanspreekpunt, wil die onderdeel uitmaakt van het gehele team. Schoonmaken heeft met vertrouwen te maken. 

De Schoonmaak zorgt er dan ook voor dat u als relatie altijd uw eigen vaste schoonmaakmedewerker heeft en mocht uw vaste medewerker ziek zijn of met vakantie gaan, stellen wij u tijdig op de hoogte en zorgen wij voor een gelijkwaardig en betrouwbare vervangende medewerker. Goede communicatie van ons uit naar u als relatie is voor ons heel erg belangrijk.
Onze leidingevende zal de vervangende medewerker op de hoogte brengen van de specifieke wensen van de relatie en intensief begeleiden.

 

Verschillende schoonmaakdagen en/of tijden.

De ene keer komt de schoonmaakmedewerker op maandag, dan weer op dinsdag. De ene keer vroeg in de ochtend, de andere keer in de middag of zelfs pas in de avonduren.
Ook deze klacht horen wij vaak. Het gebrek aan continuïteit.

De Schoonmaak werkt met een vast werkschema op vaste dagen met vaste tijden. Zo weet u waar u aan toe bent.

 

De klant krijgt geen gehoor bij klachten.

Ook dit krijgt De Schoonmaak vaak te horen. Zolang het goed gaat, is het contact met de organisatie achter uw schoonmaakbedrijf prima. Maar als er klachten zijn van u als relatie richting uw schoonmaakmedewerker en/ of het schoonmaakbedrijf krijgt u geen gehoor.

Om dit probleem te voorkomen heeft De Schoonmaak een duidelijke en open communicatie naar zowel zijn schoonmaakmedewerkers als zijn relatie.
Wij hebben regelmatig een contactmoment en kunnen zo eventuele irritaties verhelpen voordat deze een klacht worden.
Ook hebben wij elk half jaar een evaluatiegesprek met de verantwoordelijke voor de schoonmaak om de lopende zaken te bespreken en te verbeteren.

 

Proactiviteit van de leidingevende.

Vaak gebeurt het als een schoonmaakbedrijf een object heeft opgestart dat hun werk bestaat uit het sturen van een factuur.

De Schoonmaak staat hier heel anders in. Wij zijn constant bij u als bedrijf betrokken en denken mee met onze realties. Onze leidingevenden zijn regelmatig op de werkvloer en kunnen kleine gebreken signaleren, een kapotte toiletbril, een lekkende kraan ed., en verhelpen. Hierdoor blijft uw pand in topconditie en uw medewerkers tevreden. De Schoonmaak houdt ten alle tijden het overzicht zodat eventuele problemen geen klachten worden.

 

De Schoonmaak 100% tevredenheidsgarantie.