Stom!

Soms kijk je wel eens op andere sites en denk je "zoooo die hebben al lang niets nieuws geschreven, dat is stom!!" Nou nu heb ik net even bij ons nieuws gekeken en dat ook al best een tijd geleden en dus ook zeker stom!!
Want....
Onze grootste en tevens kleinste aanwinst van De Schoonmaak kan inmiddels al lopen en maakt de boel al goed onveilig. Dol op muziek, dieren en jawel.... POETSEN! Komt dat even goed uit ;)
En dan De Schoonmaak zo begin 2018:
Inmiddels al weer gegroeid naar 20 medewerkers, nog meer stofzuigers (ik ga ze binnenkort echt tellen) en vele uitdagingen... hele warme opleveringen in welnesscentra's tot aan hele voorzichtige opleveringen in luxe appartementen waarbij de badlkamer vloer alleen al 140.000euro waard is!! Tot aan grote opleveringen in de Rai in Amsterdam en een gezellige oplevering in een verzorgingstehuis met hele lieve dankbare mensen.
Plus weer mooie nieuwe relaties voor De Schoonmaak zoals in Amsterdam; 'Verathon Medical', 'Joosten Advocaten' en 'Mansveld Expotech Infra', in Utrecht 'Barco" en ook in Amersfoort blijven we uitbreiden onder andere met 'Overmorgen', 'Fluor', 'Kruithof Makelaardij', 'Horeko', 'Telserv' en Cirkel Mambo.' 
Inmiddels zijn we een echt goedlopend bedrijf, nog steeds kleinschalig maar dat willen we zo houden. Soms moet je de kwaliteit boven de kwantiteit zetten en dus zeggen we nu gewoon af en toe "nee" (wel erg lastig voor Martin).
Onze medewerkers hebben allemaal hun eigen panden, onze relaties allemaal hun eigen 'schoonmaak' gezicht, Martin en ik richten ons meer en meer op de opleveringen van voor of na verhuizing en/of verbouwing. En ondertussen genieten we van De Schoonmaak, het groeien, de nieuwe stappen en de vele uitdagingen.
Wat is de volgende?