Nieuws...veel nieuws!

Het is al weer een tijdje geleden, 16 mei om precies te zijn, dat De Schoonmaak een update heeft gepost, dus hoog tijd!!

We zijn druk, lekker druk en we blijven groeien. De vorige keer wisten we 17 relaties te melden, inmiddels zijn we de 25 ver gepasseerd. Mero Bouw te Amsterdam, Site Dish te  Almere, Atrivision, Eminent Trade en RHDHV te Amersfoort , Lemar BV te Soest en Van Dyck te Amersfoort mogen we nu ook aan ons relatie bestand toevoegen.

Het gaat goed en daar zijn we eerlijk gezegd super trots op.

Het leuke is dat particulieren uit Midden Nederland met de oplevering schoonmaak ons ook goed weten te vinden. Na een verbouwing, bij een verhuizing of doordat de schoonmaak een lange tijd stil heeft gelegen. Deze opdrachten zijn eenmalig, duurt een hele dag en het resultaat mag er zijn. Men kan na onze komst direct intrekken zonder ook nog maar iets te hoeven doen. Recensies kun je ook op onze site bekijken.

Maar misschien nog wel het leukste nieuws is dat we weer een nieuwe medewerkster hebben mogen verwelkomen; Esther Bloemert. Al jaren lang maakt zij schoon in Utrecht en is het vaste gezicht van onder andere Two-B Engineering te Utrecht. Dus samen met Esther verwelkomen we ook Two-B Engineering.

Binnenkort.... hebben we weer een nieuwtje!