Hygiëne stimuleert omzet horeca.

Hygiëne stimuleert de omzet van horeca bedrijven.  Als uw hygiëne goed is verzorgd komt 88.5 % van uw bezoekers eerder terug. Dat je omzet dus gestimuleerd wordt door hygiëne staat als een paal boven water. 80% van bezoekers willen alleen geld besteden op locaties die echt schoon zijn.

In dit onderzoek zijn 500 mensen geënquêteerd en bijna de helft zegt niet meer terug te komen als de hygiëne niet op orde is en te wensen overlaat. Winstgevendheid is dus direct te relateren aan hygiëne.

Uw klanten zijn erg kritisch op de hygiene en geur in de toiletruimten. Een niet schone toilet is voor uw klanten vaak een teken dat er met de hygiene niet goed wordt omgegaan. 
Veel horecabedrijven regelen de schoonmaak van de toiletten zelf, door eigen medewerkers, die hierin natuurlijk niet gespecialiseerd zijn.
Wanneer toiletruimten niet goed schoongemaakt worden ontstaat er naar verloop van tijd een onaangename geur. De onaangename geur is voor de gebruikers een teken dat het niet schoon is.

Schoonmaakbedrijf De Schoonmaak is gespecialiseerd in dieptereiniging van toiletruimten.
U kunt zelf de dagelijkse schoonmaak van de toiletruimten verzorgen en De Schoonmaak komt periodiek de toiletruimten grondig reinigen.

Aanbieding: wij geven 20% korting op de eerste diepte reiniging van uw toiletruimten! Neem vandaag nog contact met ons op.

Dieptereiniging toilettenDieptereiniging toiletten