Gevaar!!

Heel veel mensen/ bedrijven gebruiken nog steeds chloor om hun toilet schoon te maken. 

Dit kan levensgevaarlijk zijn!

Vandaag de dag is er een groot aanbod van toilet verfrissers en wc-blokjes die we allemaal in ons toilet hangen. Dit zijn zure reinigingsmiddelen en door het mengen van chloor met 1 van deze 2  zure schoonmaakmiddelen ontstaat er chloorgas dat schadelijk is voor de gezondheid.
Chloorgas is irriterend voor ogen en luchtwegen en kan zelfs brandwonden veroorzaken op de huid. Chloorgas wordt opgenomen via de ademhaling het kan de longen en slijmvliezen zodanig aantasten dat onmiddellijke verstikking optreedt. Meng hierom nooit schoonmaakmiddelen.

 

Nog een voorbeeld van een zuur middel is...... Je urine!Icoon_Gevaar_De_Schoonmaak

Veel mensen/ bedrijven laten het chloor nog even inweken in de wc-pot. Maar bij contact met urine kan er ook chloorgas ontstaan en ontploffende stikstofrichloride.
De ammonia uit je urine reageert met het chloor tot zeer giftige mengsels.

De Schoonmaak gebruikt geen chloor o.a. vanwege deze feiten.

Maar ook het feit dat chloor slecht is voor het milieu en dat uw toilet er niet perse schoner door wordt/ blijft. Trek je door, trek je ook de chloor door.
Daarom maakt De Schoonmaak gebruik van schoonmaakproducten die het ECO keurmerk hebben, goede en kwalitatieve producten die ervoor zorgen dat het toilet en langer hygiënisch blijft, schoner is en dat het fris blijft ruiken.

De Schoonmaak hygiënisch, schoon, fris EN veilig
100% tevredenheidsgarantie!