Bang om te poepen!

Heel veel mensen hebben er last van.

Bang om te poepen als men op visite is, in openbare gelegenheden, op de camping of bijvoorbeeld op het werk. Het poepen wordt dan vaak uitgesteld.
Het uitstellen van het toiletbezoek heeft voornamelijk te maken met vieze, onhygiënische en stinkende wc's. Maar ook het gebrek aan privacy of dat andere personen op hen staan te wachten.

Een vieze of stinkende wc. Dit is iets wat we allemaal wel eens hebben meegemaakt. 

Onderweg bijvoorbeeld even een noodstop bij een tankstation om snel een plas te doen. Zo'n 15 jaar geleden stond je dan buiten het tankstationsgebouw aan de achterzijde bij een toiletgroep waar de stank je al meters van te voren tegemoet kwam. En dan hebben we het alleen nog maar over de Nederlandse snelwegen. Ga je de grens over en kom je bij Frankrijk aan dan mag je mikken in een gat in de grond waarbij als je doortrekt de urine weer terug over je voeten wordt gespoeld. Stank en ranzigheid voerden de boventoon van deze Nederlandse en buitenlandse openbare toiletten.

Bang om te poepenHeden ten dage zijn de toiletten in de benzinestations langs de snelwegen steeds schoner. Ook door de komst van betaalde wc's is er meer aandacht voor schoonmaak en onderhoud. Dit heeft tot resultaat schoner, frisser en hygiënischer toiletten waardoor jij en ik meer durven te plassen en zelfs te poepen.

Maar ook het oog wil wat. Een eerste indruk van een toiletgroep bepaalt de sfeer en is daarom erg belangrijk. 
Een verzorgde indruk draagt positief bij aan het poepgedrag van de consument.

De schoonmaak heeft als één van zijn prioriteiten dat uw wc schoon, fris en hygiënisch is, waardoor uw medewerkers met een gerust hart kunnen poepen.

De schoonmaak 100% tevredenheidsgarantie.